Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /customers/e/e/0/jokaspeakers.se/httpd.www/kask/includes/common.inc).

Om oss

Vad är då JoKa Speakers

Historia
Johan Kask heter jag, och jag startade JoKa Speakers vintern 2012. Jag är en kille som är född 1989. Jag är även hårdrockare (80-tals rock mestadels) för mig finns det inget bättre än att kunna sätta igång sitt favorit album och bara vrida upp volymen och avnjuta musiken! Ju mer man vrider på desto bättre låter det, innan man vet ordet av så har man tömt mer än halva förstärkaren i högtalarna och det låter fortfarande bättre och bättre ju mer du ökar! (Förutsatt bra elektronik så klart) Detta är vad jag strävar efter, det spelar ingen roll vilken musik smak du har. ALLT SKA LÅTA BRA! Ända sedan jag var liten så har jag alltid varit intresserad av ljud och bild, framför allt högtalare med hög finish och mycket kvalitets känsla. Jag har testat mig fram en hel del med lite av varje under åren och kommit fram till att det faktiskt går att bygga välljudande och snygga högtalare till rimliga pengar om man bara försöker!

Vår affärsidé
är att bygga högtalare som är unika, med en egen själ. Något som massproducerade, själlösa och ”döda” högtalare idag saknar! Då jag är utbildad möbelsnickare vill jag alltid åt en väldigt hög finish.

Resultatet blev då att JoKa Speakers kabinett byggs förhand för att kunna säkerställa så god kvallitet som möjligt, varje enskild högtalare blir således unik! Det finns inte ett par högtalare som blir det andra paret likt, då varje byggt par högtalare matchas med varandra.

Även delningsfiltret, som är högtalarnas hjärta byggs förhand av välrenommerade komponenter som tillverkas i norden. Vi använder oss av nordiska tillverkare även i element väg, för att de håller god kvalitet och för att kunna hålla hela högtalaren så nordisk som möjligt!

Unika, Handbyggda Högtalare in i minsta detalj. Det är vad som kännetecknar en JoKa Speakers högtalare!

Vågar du gå emot trenden med dagens massproducerade högtalare?

Det var allt för mig, har ni några frågor så är det bara att skicka ett mail på Johan@JoKaSpeakers.se så hör jag av mig så fort jag kan.

Väl mött! Johan Kask/JoKaSpeakers